模拟城市中文网

入住
搜索

[国外城市] 迪拜--Dubai Version 2008 by azk1013

Dubai Version 2008
by azk1013

哈哈,搞了个迪拜的新图,和大家一起分享一下!
这个绝对有搞头!

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?入住

x

评分

whl731 + 1 + 3 看起来效果不错,鼓励一下

牛图!!!等我完成手中的三个项目后就玩这个
我的城市我做主!
城市新创意····
这个厉害!不过海岸线似乎不大好的说……
INSTRUCTIONS!

1. download the dubal greyscale map and the config and put it in the same REGION FOLDER.
2. go into the game, open the region where you saved the files. then exit
3. download simcity mapper(of terraformer , which ever you prefer) and create a region using the frayscale option and add the config
4. save the region and DELETE THE OTHER REGION YOU PUT YOUR FILE IN
(that way, you wont have 2 of the same thing )

地图的说明,谁能译译?
這個我有
迪拜我有很多了

超牛啊!下來玩
这个够牛啊,我刚装了新机,正好搞个新的迪拜.怎么我下载回去之后,用不了,导入说尺寸错误。

用不了。。尺寸错误啊
..................
真是好东西啊`

无法导入啊